Data Technology Institute, University of Edinburgh
Architect: Bennetts Associates
Installer: McLaughlin & Harvey
Product: Dalhem Ribba
197m2 of FSC® Mix certified solid Oak ribs in custom sizes were installed to the walls of lecture theatres at the Bayes Institute at Edinburgh University.
Ribs at 21mm high x 65mm wide and 65mm high x 21mm wide were used at varying pitches for an irregular finish; the wider ribs were installed with a 10mm air gap and the 21mm pieces had an average gap of 50mm across the clusters. This was achieved with the standard Dalhem Ribba wall installation clip system which allows each rib to be installed independantly and at any pitch.
Gustafs Panel System was also installed to this project including the chalk board panels in the slideshow, watch this space for more on the Gustafs elements at the Bayes Institute.

/
© Copyright LSA Projects Limited | T: 01376 501199 | E: sales@LSAprojects.co.uk