The Curve, Slough
Architect: CZWG Architects
Installer: Morgan Sindall
Product: Dalhem Ribba
260m2 of Dalhem Ribba in white and Walnut foil were installed to the feature stairways and the multi-use performance space at the Curve library and community hub in Slough.
In both areas the ribs were installed with acoustic mineral wool behind allowing the client to have the best of both worlds; a functional product that looks great! The solid gypsum rib and durable foil finish makes the Ribba system perfect for high traffic public spaces.

The £22m Curve was intended to be part of a regeneration of Slough and so far has succeded; the library membership and attendance has gone up significantly and in spite of being nominated for the Carbuncle Cup in 2017 is a well used and valuable resource for the community.

/
© Copyright LSA Projects Limited | T: 01376 501199 | E: sales@LSAprojects.co.uk