University of the West of Scotland, Lanarkshire Campus
Architect: Graven Architects, Glasgow
Installer: Elmwood Ltd
Product: Gustafs Acoustic Panel and Linear Rib Systems
Both Gustafs Linear Ribs and a bespoke Gustafs Acoustic Panel system solution were installed to the new £110m Lanarkshire campus of the University of the West of Scotland. The ultra-modern eco-campus is powered using 100% sustainable energy houses facilities for students including the Students Union, library, computer facilities, and exhibition, lecture and meeting spaces which are available for use by local businesses as well as students.
Gustafs Linear Ribs in natural Birch veneer clad 2 facing 12m high feature walls; the co-ordinating seating areas and integrated TV screens help to integrate the acoustic solution with the collaborative social and study space. The main feature wall in the Welcome Hub is a 3 storey high bespoke concertina wall of RAL 6021 painted and PH10 perforated panels; Gustafs, LSA, and the installer worked to create an elegant installation solution using custom panel edges and solid wood elements to create the zig-zag wall.

/
© Copyright LSA Projects Limited | T: 01376 501199 | E: sales@LSAprojects.co.uk